Openingstijden.

  • Maandag van 9 tot 17 uur
  • Dinsdag van 9 tot 17 uur
  • Woensdag van 9 tot 17uur
  • Donderdag van 9 tot 17 uur
  • Vrijdag van 9 tot 17 uur
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  • Liever op een avond? dit kan eventueel in overleg
bloesem

Adresgegevens.

Ria Gerritsen - van Dieren

Wilhelminapark 22

7941 GN Meppel

06-41143591

info@skinbalans.nl


Contact.

Heb je vragen, wil je meer weten over de behandelingen of wil je een afspraak voor een behandeling maken; stuur een mail info@skinbalans.nlU kunt cash betalen of ik stuur u na de behandeling een betaalverzoek

Inschrijfnummer kamer van koophandel; 65466357.


Graag tot ziens!


privacyverklaring


Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Schoonheidssalon Skinbalans verwerkt van haar klanten. Als u uw persoonsgegevens aan Schoonheidssalon Skinbalans verstrekt, geeft u toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met deze Privacyverklaring te verwerken. Geadviseerd wordt om deze Privacyverklaring door te lezen en te bewaren in uw eigen administratie.


1. Verantwoordelijk

Ria Gerritsen regelt de gegevensbescherming van Schoonheidssalon Skinbalans: Schoonheidssalon Skinbalans, Wilhelminapark 22, 7941 GN Meppel. De salon is bereikbaar via: telefoon: 06-41143591 of email: info@skinbalans.nl


2. Welke gegevens worden verwerkt door Schoonheidssalon Skinbalans

Persoonsgegevens; Voor- en achternaam, geboortedatum, Adresgegevens, Telefoonnummer en emailadres, Intakeformulier met huiddiagnose en gezondheidsgegevens, Productgebruik van gegeven behandeling en thuis gebruik, Facturen en/of betalingen. Deze gegevens worden voor de volgende doeleinden gebruikt; Uw naam, adres en telefoonnummer en e-mailadres worden gebruikt voor: contact over te maken afspraken, de annulering van afspraken, nieuwsbrieven, bevestiging van afspraken, het reageren op uw bestelling. Uw gezondheidsgegevens en huiddiagnose worden gebruikt om deze in de voortgang van de behandelingen te monitoren. De informatie over productgebruik van de gegeven behandeling wordt gebruikt om bij eventuele huidreacties na te gaan voor welk product er een overgevoeligheid bestaat. Schoonheidssalon Skinbalans is wettelijk verplicht om haar financiële gegevens te overhandigen aan de Belastingdienst.
Email berichtgeving: Schoonheidssalon Skinbalans gebruikt uw naam en e-mailadres om informatie toe te sturen over alle activiteiten en diensten van Schoonheidssalon Skinbalans. Afmelding voor deze mailing is ten alle tijde mogelijk door het sturen van een email naar: info@skinbalans.nl Informatie verstrekking aan derden: Schoonheidssalon Skinbalans verkoopt haar gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

3. Niet- persoonlijke informatie

Wanneer u de website bezoekt, wordt er automatisch anonieme of geaggregeerde gegevens verzameld van niet- persoonlijke aard. (bv. het type computerbesturingssysteem, het type internetbrowser, het aantal bezoeken en gemiddelde tijd die u er doorbracht, de pagina’s die u heeft bekeken). Deze anonieme gegevens worden gebruikt om de inhoud en gebruik van de website te analyseren, te verbeteren en te optimaliseren.


4. Bewaartermijnen

Schoonheidssalon Skinbalans verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

5. Beveiligingsmaatregelen

Schoonheidssalon Skinbalans neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijziging en en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan

6. Inzagerecht

Via de eigenaar van Schoonheidssalon Skinbalans kunt u met bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) een schriftelijk, gedateerde en ondertekend verzoek indienen om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Indien u bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kunt u eveneens contact opnemen met de eigenaar van Schoonheidssalon Skinbalans. Indien uw klachten heeft over de wijze waarop Schoonheidssalon Skinbalans uw gegevens verwerkt of uw verzoeken behandeld, kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Eventuele vragen en/ of opmerkingen over deze Privacyverklaring kunt u contact opnemen met de eigenaar van Schoonheidssalon Skinbalans via telefoon: 06-41143591 of email: info@skinbalans.nl

7.Cookies

Schoonheidssalon Skinbalans gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


8. Wijzigingen

Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. Geadviseerd wordt om regelmatig deze Privacyverklaring te bekijken.

salon


Volg ons via:

© 2023 skinbalans