Huidverbetering en Verzorging;
IK SKIN PERFECTION en Lumineus Natural Cosmetics
Beauty Face Maskers en SUPP24 Skin Collagen


Het merk 'Lumineus Natural Cosmetics'

lum logo

Lumineus Natural Cosmetics staat voor stralende natuurlijke schoonheid uit Nederland. Dit is sinds kort het tweede merk in mijn salon. Het eerste Nederlandse duurzame huidverbeterende cosmetica merk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie en 100% natuurlijke & plantaardige werkstoffen. De producten van Lumineus Natural Cosmetics smeren licht, trekken snel en diep in en geven een vernieuwende beleving in huidverzorging en huidverbetering.

De goede eigenschappen van rijstkiemolie voor voeding en ook voor de huid;

• Rijstkiemolie bevat proteïnen, vitaminen, mineralen en anti oxidant. • Het heeft een unieke moleculaire samenstelling en zorgt voor een snelle en diepe opname in de huid. • Rijstkiemolie wordt in Zuidoost Azië al honderden jaren toegepast voor het gezond houden van het gezicht.

hydrating calmsens

De cosmetica producten bestaan uit 4 lijnen.

Salon SkinBalans maakt gebruik van de volgende twee; de HYDRACTIV Normal-Dry Skin en de CALMSENS Sensitive Skin

HYDRACTIV Normal-Dry Skin

De HYDRACTIV productlijn zorgt voor optimale bescherming en is vochtregulerend. De HYDRACTIV lijn bestaat uit uitgebalanceerde formules met een hoge concentratie werkzame ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, jojoba- & avocado-olie, shea boter, vitaminen, hyaluronzuur en de exclusieve complexen Hydroviton™ en Aquaxyl™. De producten zijn rijk aan natuurlijke oliën, vitaminen en bouwstoffen voor de voeding en het natuurlijk herstel van de normale tot droge huid.

CALMSENS Sensitive Skin

De CALMSENS productlijn werkt kalmerend en beschermend. De CALMSENS lijn bestaat uit nauwkeurig samengestelde formules met huid-eigen ingrediënten. De unieke werkzame ingrediënten zijn o.a. rijstkiem-, soja-, arganolie, shea boter, aloë vera, calendula en de exclusieve complexen Aquaxyl™ en Hydroviton™. De producten bevatten geen onnatuurlijke, chemische of allergieveroorzakende ingrediënten. Lumineus CALMSENS is parfumvrij en werkt kalmerend & beschermend voor de gevoelige huid. activcream

Alle lijnen bestaan uit een speciaal ontwikkelde day & night crème, maskers en serums. Alle werkzame ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig.


Lumineus huidverbetering

Activ concentrated ampullen voor een directe verjonging van de huid in kuurvorm. De hoogst mogelijke dosering van 5 natuurlijke en hoogwaardige werkstoffen.

Activ Cream, boost en repair. Een rijke dag & nacht crème op basis van plantaardige stamcellen en olien. De stimulerende werking op de huidcellen resulteert in natuurlijke rimpelvermindering en bescherming.

Het merk ‘IK SKIN PERFECTION’

ik

IK staat voor Infusion Knowledge. Bij dit merk staat huidverbetering voorop. Het is een nieuw huid verbeterend Nederlands product dat alleen door professionele salons wordt gebruikt en verkocht.

Ontwikkeld door een team van farmaceutenmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten met jarenlange ontwikkeling op gebied van huidverbetering

Actieve natuurlijke ingrediënten die diep in de huid doordringen en structurele huidverbetering veroorzaken.

IK is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat geen huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten.

Ik bevat groene cosmeceuticals. Klinisch bewezen ingredienten, maar dan wel natuurlijk, eerlijk, groen en eco vriendelijk. Met de focus op zowel de binnenkant als de buitenkant

Het 4 fasen reset syssteem

De IK SKIN PERFECTION methode is gebaseerd op de Reset behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het her programmeren van de huid. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.

.

FASE 01 RESET PROGRAM,

De eerste fase van het Healthy Reset Programma bestaat uit het resetten van uw huid. Ook al lijkt uw huid nog zo gezond, toch dient de huid voor een maximale verbetering altijd terug gebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens de unieke RESET fase word uw huid in 4 tot 6 weken weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 02 HEALTHY PROGRAM

In de tweede fase van het Healthy Reset Programma word uw huid hersteld. De huid komt vrij van onnatuurlijke stoffen en is in staat zichzelf te regenereren. Met deze aanpak worden huidirritaties voorkomen en de huid hersteld. De conditie en evenwicht van uw huid wordt in deze fase geoptimaliseerd.

product

FASE 03 PERFECTION PROGRAM

In de derde fase van het Healthy Reset Programma zijn de conditie en evenwicht van uw huid hersteld en worden huidprobleem intensief aangepakt. In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. Uw huid wordt behandeld met unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn gericht om o.a. pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen en te verminderen.

FASE 04 TOTAL PERFECTION PROGRAM

De vierde fase is erop ericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV straling en huidverouderingen. Uw huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Just Mix Oil Infusions. Ze zorgen voor een heerlijke zachte geursensatie. Met het complete thuisbehandelingsprogramma kunt u uw huid op de juiste manier beschermen en een perfecte huidconditie behouden.

U kunt tot fase 4 gaan, maar natuurlijk is het ook mogelijk om in fase 1 of 2 of 3 te blijven.


olie

Maskers van BeautyFace

Aanvullend gebruik ik maskers van BeautyFace; deze voorgevormde eco bananenkatoenen maskers zijn gedrenkt in een hoogwaardig basisserum. Bevatten geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling.

De werkzame ingredienten zijn zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong en hebben een krachtigere werking dan bv klei of creme vanwege de micro chrystal technologybfmaskers

bfmasker

SUPP24 SKIN COLLAGEN Voedingssupplement

Verjong de huid van binnenuit met Skin Collagen.

Wat is collageen? Collageen is een belangrijk eiwit in je lichaam en zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, draagt bij aan sterke nagels, gezond haar en versterkte bloedvaten. Marine collageen of vis collageen is vrijwel identiek aan menselijk collageen. Door het te hydroliseren oftewel kleiner maken, wordt het sneller en beter opgenomen dan andere soorten collageen. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. De huid veroudert, rimpels ontstaan, huid wordt slapper en de effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huidconditie. Kan dit collageengehalte wat in de loop der jaren steeds minder wordt aangevuld worden met inname van collageen? Studies hebben aangetoond dat dit mogelijk is, de herkomst van het collageen is belangrijk voor de uiteindelijke resultaten.


Echte schoonheid komt van binnen. De conditie van onze huid, haren en nagels is een weerspiegeling van onze gezondheid. We besteden veel tijd aan ons uiterlijk met diverse producten en behandelingen maar als we echt resultaat willen halen moeten we ons ook richten op de binnenkant. Feel good, look good!


SUPP24 Skin Collagen is een drankje boordevol marine collagen, hyaluronzuur, vitaminen ( A, B, D, E en K ) en mineralen ( magnesium, zink en selenium ). Voor het beste resultaat neem je dagelijks gedurende 60 dagen een shot waardoor huid en lichaam iedere dag opnieuw worden voorzien van essentiële stoffen. SUPP24 Skin Collagen is een nieuw beauty product in een flesje van 60 ml. Skin Collagen zorgt voor een soepele en vitale huid, vertraagt de veroudering van de huid, geeft een boost aan haar en nagels, ondersteunt bij huidproblemen.


Kuur van 2 maanden; voor 180 euro ontvang je 60 flesjes, gebruik dagelijks een flesje voor optimaal resultaat. Na deze kuur kun je verder met een onderhoudskuur van 3 keer per week. Meer info op supp24.nl


www.supp24.nlskincollageen

Volg ons via:

© 2019 skinbalans