Het merk ‘IK SKIN PERFECTION’

IK staat voor Infusion Knowledge. Bij dit merk staat huidverbetering voorop. Het is een nieuw huid verbeterend Nederlands product dat alleen door professionele salons wordt gebruikt en verkocht.

Ontwikkeld door een team van farmaceutenmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten met jarenlange ontwikkeling op gebied van huidverbetering

Actieve natuurlijke ingrediënten die diep in de huid doordringen en structurele huidverbetering veroorzaken.

IK is zacht voor de huid, daadkrachtig voor het huidprobleem, bevat geen huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen en beschikt over 100% actieve ingrediënten.

Ik bevat groene cosmeceuticals. Klinisch bewezen ingredienten, maar dan wel natuurlijk, eerlijk, groen en eco vriendelijk. Met de focus op zowel de binnenkant als de buitenkant

Aanvullend gebruik ik maskers van BeautyFace; deze voorgevormde bananenkatoenen maskers zijn gedrenkt in een hoogwaardig basisserum. Bevatten geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling.

Voor de make up wordt gebruik gemaakt van de producten van het exclusieve make-up merk Golden-Rose. Deze is van goede kwaliteit, hypoallergeen, niet getest op dieren, zit in een luxe verpakking en is ook nog eens goed betaalbaar.

produktkast

Het 4 fasen reset syssteem

De IK SKIN PERFECTION methode is gebaseerd op de Reset behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het her programmeren van de huid. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.

.

FASE 01 RESET PROGRAM,

De eerste fase van het Healthy Reset Programma bestaat uit het resetten van uw huid. Ook al lijkt uw huid nog zo gezond, toch dient de huid voor een maximale verbetering altijd terug gebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens de unieke RESET fase word uw huid in 4 tot 6 weken weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 02 HEALTHY PROGRAM

In de tweede fase van het Healthy Reset Programma word uw huid hersteld. De huid komt vrij van onnatuurlijke stoffen en is in staat zichzelf te regenereren. Met deze aanpak worden huidirritaties voorkomen en de huid hersteld. De conditie en evenwicht van uw huid wordt in deze fase geoptimaliseerd.

product

FASE 03 PERFECTION PROGRAM

In de derde fase van het Healthy Reset Programma zijn de conditie en evenwicht van uw huid hersteld en worden huidprobleem intensief aangepakt. In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. Uw huid wordt behandeld met unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn gericht om o.a. pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen en te verminderen.

FASE 04 TOTAL PERFECTION PROGRAM

De vierde fase is erop ericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV straling en huidverouderingen. Uw huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Just Mix Oil Infusions. Ze zorgen voor een heerlijke zachte geursensatie. Met het complete thuisbehandelingsprogramma kunt u uw huid op de juiste manier beschermen en een perfecte huidconditie behouden.

U kunt tot fase 4 gaan, maar natuurlijk is het ook mogelijk om in fase 1 of 2 of 3 te blijven.


olie

Volg ons via:

© 2019 skinbalans